Hoogte punten

Ruiterfestijn 2019

85 jaar Rijdt met Beleid

25 keer Ruiterfestijn!

Onze vereniging bestaat dit jaar 85 jaar! Vol trots mogen we dan ook zeggen dat dit jaar een bijzonder jaar voor ons is wat mede vorm gegeven gaat worden doordat wij de Regiokampioenschappen van Limburg mogen organiseren. 

Hoogtepunten Ruiterfestijn Meerlo 2019

Grote Prijs van Meerlo

De rubriek waar de grote jongens uit de regio met elkaar de strijd aan gaan om de overwinning te pakken in onze 1.40m rubriek. 

Houdt onze facebookpagina in de gaten! 

Save the date:
Grote prijs – Vrijdag 2 augustus 16.00 u

Masterspringen

Het Master springen tijdens ruiterfestijn Meerlo is een begrip in de regio!  Ruiters en amazones kunnen zich plaatsen voor het Master springen door het Z, ZZ of het 1.40 te winnen. Dit zorgt ervoor dat de startlijst er gevarieerd uit ziet, met spektakel gegarandeerd!

Houdt onze facebookpagina in de gaten! 

Save the date:
Masterspringen 2019 – Zaterdag 3 augustus 17.00 u

DEC – Dressage Experience Callenge

De DEC is voor de dressuur ruiters en amazones het hoogte punt van ons Ruiterfestijn Meerlo!  Een unieke rubriek waar dressuur ruiters van verschillende rubrieken het tegen elkaar opnemen voor de goed gevulde prijzenpot die wordt gevuld door sponsoren!

Houdt onze facebookpagina in de gaten! 

Save the date:
DEC – Zondag 4 augustus 14.00 u

Limburgse kampioenschappen outdoor 2019

Dit jaar zal tijdens het Ruiterfestijn Meerlo gestreden worden om door de Limburgse combinaties om de titel ‘Limburgs kampioen outdoor 2019’ . Wij trekken alles uit de kast om, ruiters, bezoekers, officials & sponsoren een onvergetelijk weekend te bezorgen! 

Houdt onze facebookpagina in de gaten! 

Save the date:
Regio kampioenschappen – Zaterdag 3 & Zondag 4 augustus.